Indendørs maling

Stort udvalg af maling til indendørs brug

Der findes mange forskellige former for indendørs maling – og hos Sydfyns Farvehandel finder du bredt udvalg. Vi har både maling til vægge, lofter, gulve og paneler og meget mere! Find inspiration, og kom i gang med at male allerede i dag!

Spartel

Spartel

Før du kan få en flot, nymalet væg, er det ofte nødvendigt at bruge spartel. Det er vigtigt, at underlaget er helt plant og jævnt, før du svinger malerpenslen.

Væg- og loftmaling

At få malet er at starte på en frisk – det giver liv og en fornyet glæde ved hjemmets rum. Hos os finder du både malingen til vægge og loft.

Væg og loft maling

Gulvmaling

Giv dit gulv en flot og slidstærk overflade med vores anerkendte gulvmaling fra Gjøco. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige produkt.

Grunder

Opnå et flottere og mere holdbart resultat ved at bruge grunder, før du maler. Alle vores grundmalinger er af høj kvalitet, så du kan være sikker på et dækkende og tilfredsstillende resultat.

Grundmaling
Træ og metalmaling

Træ- og metalmaling

Mangler du træmaling eller metalmaling til at opfriske dine køkkenlåger, vindueskarme eller paneler derhjemme?

Bejdse og lak

Lak giver en slidstærk og ridsefri overflade, der holder i mange år. Lak bruges typisk til vedligeholdelse af gulve, men fås også til vinduer, møbler og køkkenlåger.

Lak

Klæber-og vægbeklædning

Vores klæber- og vægbeklædning er nogle af de byggematerialer som er altafgørende for, hvordan dit hus opleves indvendigt og danner rammen om dine møbler og indretning.