Udendørs maling

Stort udvalg af maling til udendørs brug

Jeg tilbyder et bredt udvalg af udendørs maling- Du finder bl.a.  facademaling, træbeskyttelse, træolie, og meget mere! Find inspiration, og kom i gang med at male allerede i dag. – er du i tvivl om det mindste? Ring eller skriv hvis du ønsker rådgivning.

facademaling

Facademaling

Før du går i gang med at male huset med facademaling, er det en god ide at tjekke murenes generelle tilstand. Er murene skallede eller suger noget af facadens puds vand, bør de udbedres og grundes før du maler.

Træbeskyttelse

Træbeskyttelse forebygger problemer med svamp, råd og fugt. Vores træbeskyttelse fås i mange forskellige farver, så du kan give træværket netop den farve du ønsker.

træbeskyttelse
træolie

Træolie

Med træolie kan du beskytte dine havemøbler samtidig med, at du bevarer træets naturlige udseende. Træet efterlades med en vand- og smudsafvisende overflade, så det kan tåle at stå ude.

Tagolie & maling

Tagmaling er løsningen, hvis dit tag er falmet og slidt, men ellers sundt og tæt. Ved først at rense taget for alger, mos og snavs og derefter give det en god gang tagmaling, kan du nemt forlænge levetiden af dit tag med 5-10 år.